pintakasittely-main

Pintakäsittely

see brochure icon fi

Tehometin valaisinpylvästehtaan vieressä Kangasniemellä sijaitseva maalaamo on yksi Suomen suurimpia. Nykyaikaisen maalaamon varusteisiin kuuluu muun muassa kookas 13-metrinen uuni jauhemaalauksen viimeistelyyn. Perinteisellä märkämaalauksella saadaan toteutettua vielä reilusti pidempien kappaleiden maalaukset. Eniten käytetty jauhemaalausprosessi on myös ympäristöystävällinen vaihtoehto. Varsinaisen maalaustyön toteuttaa kokenut FSP Finnish Steel Painting.

Tehocoat logo

TEHOCOAT BASIC

Perinteisellä märkämaalausmenetelmällä on hyvät korroosionesto-ominaisuudet, hyvä säänkesto, mekaaninen sekä kemiallinen kestävyys. Märkämaalaus on hyvä ratkaisu pinnoitusmenetelmäksi kun tuotteen koko- tai painoluokka eivät sovellu esimerkiksi jauhemaalaukselle. Märkämaalausta käytetään myös erikoisten värisävyjen tai maalilta vaadittavien erityisominaisuuksien vuoksi. Märkämaalauksen UV-kestoa voidaan parantaa polyuretaanilakkauksella.

TEHOCOAT POWDER

Jauhemaalaus eli pulverimaalaus on nopea, kestävä ja ympäristöystävällinen ratkaisu. Jauhemaaleissa ei ole haihtuvia orgaanisia yhdisteitä, ja niillä saadaan aikaiseksi vahva maalipinta mekaanista sekä kemiallista kulutusta vastaan. Jauhemaali leviää sähkövarauksensa ansiosta myös pieniin koloihin joten se sopii mainiosti myös moniulotteisempiin kappaleisiin. Samalla menetelmällä voidaan toteuttaa myös sitkeä Plascoat-muovipinnoite, johon eivät tartu tarrat eikä kieli pakkasella. Lisäksi sen etuna on helppo huollettavuus.

TEHOCOAT DESIGN

Nykyaikaisilla menetelmillä ja välineillä saadaan tuotteisiin toteutettua hyvin yksilöllisiä pintaratkaisuja sekä erilaisia struktuureja. Esimerkkeinä vanhan kuparin tai modernin hiilikuidun pintaa imitoivat efektit. Myös erikoispinnoitteet täyttävät tuotteille asetetut tekniset vaatimukset.  

TEHOCOAT UNIQUE

Maalaamomme voi toteuttaa myös erikoisempia toiveita esimerkiksi yhdistämällä eri pinnoitusmenetelmiä tai hakemalla toiveiden mukaisia ratkaisuja. Kysy lisää, kerro ideasi!