mastot

Mastot

Mastojen tyypillisimpiä käyttökohteita ovat satamat, urheilukentät, teollisuusalueet, terminaalien piha-alueet sekä lentokentät. Mastoilla voidaan myös toteuttaa risteysalueiden ja liittymien valaistus turvallisesti ja tilankäytöltään tehokkaasti.

Tehometin mastoja on saatavana joko kartiomaisina tai olakemastoina. Ammattitaitoinen suunnitteluosastomme räätälöi kuhunkin kohteeseen kustannustehokkaimman ratkaisun, jossa otetaan huomioon mm. valaisinkuormat, tuuli- ja asennusolosuhteet, paikalliset viranomaismääräykset sekä asiakaskohtaiset erityistarpeet. Tuotteet suunnitellaan CE-merkinnän vaatimusten mukaisesti noudattaen EN1090 –standardia.

Mastot ovat varusteltavissa erilaisin orsistoin. Lisäksi mastoja voidaan varustella erilaisilla lisätarvikkeilla, esimerkiksi huoltotasoilla tai –koreilla, turvatikkailla (haluttaessa kiipeämisenestovarustuksin) sekä jopa alaslaskettavilla orsistoilla.

Pitkän käyttöiän takaamiseksi mastot toimitetaan kuumasinkittyinä, tarvittaessa lisäkorroosionsuojaa saadaan maalaamalla mastot asiakkaan toivomaan sävyyn.

mastot-kuvitus-2

 


Kartiomastot

Tehometin kartiomastot suunnitellaan modulaarisina kokonaisuuksina asiakaslähtöisesti 20 metristä yli 40 metrin korkeuksiin. Mastolohkot kootaan asennustyömaalla ruuvein varmistetuin limiliitoksin. Tehomet kartiomastojen toimitussisältö käsittää tarvittaessa orsiston, peruspultit valusapluunoineen ja turvatikkaat. Mastot voidaan valmistaa myös haluttuun sävyyn maalattuina. Orsisto on mahdollista toteuttaa esimerkiksi kallistettuna, rengasortena tai perinteisenä taso-ortena; huoltotasot ja -korit räätälöidään tapauskohtaisesti. Ota yhteyttä myyntiimme käyttökohteeseen parhaiten sopivan kokonaisvaltaisen ratkaisun määrittelemiseksi!

kartiomastot taulukko

Olakemastot

Tehometin olakemastot valmistetaan korkealuokkaisista pyöreistä teräsputkista asiakkaan tarpeiden mukaan 20 metristä yli 40 metrin korkuisiksi. Maston osat kootaan ruuviliitoksin, joten asennus on nopeaa ja vaivatonta. Tehomet-olakemastojen toimitussisältö käsittää tarvittaessa orsiston, peruspultit valusapluunoineen sekä turvatikkaat. Mastot on mahdollista tilata myös haluttuun sävyyn maalattuina. Orsisto voidaan toteuttaa rengasortena tai perinteisenä taso-ortena. Huoltotasot ja -korit räätälöidään tapauskohtaisesti maston ja käyttötarpeen mukaan.

 

olakemastot taulukko