puupylvaat-vakiomallit

VAKIOMALLISTO


Vakiomallisto koostuu viidestä eri mallista, joista kaikki on valmistettu suomalaisesta havupuusta. Puupylväiden vakiopituudet ovat 3–10 metriä. Vakiomallistossa on jokaiselle mallille myös sirommaksi mitoitettu Pedestrian-puistopylväsmalli. Pedestrian-mallisto on tarkoitettu pylvään päähän tuleviin valaisinasennuksiin.Pedestrian -mallit ovat saatavana 3–6 metrin mittaisina.

Street -malleissa voidaan käyttää dekoratiivisia valaisinvarsia, malliston pituudet ovat 6-10 metriä.

Vakiomallit voidaan helposti yksilöidä käyttämällä vakiomallista poikkeavia värejä. Puupylvääseen on myös mahdollista kaivertaa esim. kaupungin vaakuna käyttäen uusinta lasertekniikkaa.


 

INARI

Inari on pyöreä puupylväs. Pylväät on valmistettu PEFC-sertifioidusta GL28h-lujuusluokitellusta suomalaisesta havupuusta. Inari Pedestrian /Park on Inari Street-mallia sirommaksi mitoitettu puupylväs. Inari Pedestrian on tarkoitettu pylvään päähän tuleviin valaisinasennuksiin. Tyviputken halkaisija betonijalustaan on Inari Pedestrian -malleissa 140 mm, Inari-malleissa 168–193 mm riippuen pylvään korkeudesta.


RUKA

Ruka on profiililtaan neliön muotoinen puupylväs. Pylväät on valmistettu PEFC-sertifioidusta GL28h-lujuusluokitellusta suomalaisesta havupuusta. Ruka Pedestrian on Ruka Street-mallia sirommaksi mitoitettu puupylväs. Ruka Pedestrian on tarkoitettu pylvään päähän tuleviin valaisinasennuksiin. Tyviputken halkaisija betonijalustaan on Ruka Park-malleissa 114 mm, Ruka Pedestrian -malleissa 114–168 mm riippuen pylvään korkeudesta.


KOLI

Koli on neliökartio puupylväs. Pylväät on valmistettu PEFC sertifioidusta GL28h lujuusluokitellusta suomalaisesta havupuusta. Koli Pedestrian on Koli Street-mallia sirommaksi mitoitettu puupylväs. Koli Pedestrian on tarkoitettu pylvään päähän tuleviin valaisinasennuksiin. Tyviputken halkaisija betonijalustaan on Koli Park malleissa 114mm, Koli Pedestrian -malleissa 140 – 168mm riippuen pylvään korkeudesta. Valaisinsovitteen vakiomitat; halkaisija 60 tai 76mm, pituus 70 tai 100mm.


PALLAS

Pallas on kartiopuupylväs. Pylväät on valmistettu PEFC sertifioidusta GL28h lujuusluokitellusta suomalaisesta havupuusta. Pallas Pedestrian on Pallas Street -mallia sirommaksi mitoitettu puupylväs. Pallas Pedestrian on tarkoitettu pylvään päähän tuleviin valaisinasennuksiin. Tyviputken halkaisija betonijalustaan Pallas Park malleissa 140mm, Pallas Pedestrian -malleissa 168 – 193mm riippuen pylvään korkeudesta.

Valaisinsovitteen vakiomitat halkaisija 60 tai 76mm, pituus 70 tai 100mm.


IVALO

Ivalo on tyvestä neliö ja latvasta pyöreä kartiopuupylväs. Pylväät on valmistettu PEFC sertifioidusta GL28h -lujuusluokitellusta suomalaisesta havupuusta. Pedestrian malleissa tyviputken halkaisija betonijalustaan on 140mm, Street-malleissa 168 – 193mm riippuen pylvään korkeudesta.

Valaisinsovitteen vakiomitat; halkaisija 60 tai 76mm, pituus 70 tai 100mm.

KEVO

Kevo on 16-kulmainen kartiopuupylväs. Pylväät on valmistettu PEFC sertifioidusta GL28h -lujuusluokitellusta suomalaisesta havupuusta. Pedestrian malleissa tyviputken halkaisija betonijalustaan on 140mm, Street-malleissa 168 – 193mm riippuen pylvään korkeudesta.

Valaisinsovitteen vakiomitat; halkaisija 60 tai 76mm, pituus 70 tai 100mm.