teraspylvaat-paakuva

TERÄSPYLVÄÄT

Valo ja varjo muokkaavat ympäristöämme kaikkialla; valo lisää turvallisuuden tunnetta, auttaa suunnistamaan ja luo elämyksiä. Tehomet Oy on yli 30 vuoden ajan ollut mukana toteuttamassa lukuisia valaistuskohteita mitä erilaisimmissa kohteissa.

Valaisinpylväs on paitsi osa yhteiskuntamme infrastruktuuria, myös näkyvä osa kaupunkikulttuuria. Parhaimmillaan hyvin toteutettu ulkovalaistusprojekti kertoo tarinan ympäristöstä, sen historiasta ja kulttuurista. Tehometin ammattitaitoinen henkilöstö on luotettava kumppaninne onnistuneeseen projektitoteutukseen, olipa kyse konventionaalisesta tie-/katuvalaistusratkaisusta tai yksittäisestä valaistusmonumentista.

Pitkä kokemuksemme metallintyöstön moniosaajana on vakiinnuttanut asemamme markkina-alueemme johtavana pylväsvalmistajana.

Tuotteemme mitoitetaan, suunnitellaan ja valmistetaan kansainvälisen EN 40-normin mukaan huomioiden paikalliset tuuli- ja maasto-olosuhteet. Pylväät ja valaisinvarret valmistetaan käyttäen korkealuokkaista alapiialueen terästä (Si + P ≤ 0,04 %), jolla saavutetaan kirkas ja tasavärinen sinkityspinta, joka takaa myös ihanteellisen tartunnan erilaisille pintakäsittelyille.

teraspylvaat

Vakiomallit

Vakiomallistomme tarjoaa kattavan valikoiman standardituotteita kaikenlaisiin puisto-, katu-, tie- ja aluevalaistustarpeisiin. Vakiovalaisinvarsia on saatavissa eri ulottumilla yksi- ja kaksivartisina aina neljän metrin ulottumaan asti. Optiona pylväsrungot voidaan toimittaa varustettuna esimerkiksi standardilaipalla (esim. pysäköintitalojen kattokannet, kallioasennukset) ja pistorasian asennuslevyllä (jouluvaloasennukset ym.). Useimmat pylväät on mahdollista saada myös kahdella kytkentäaukolla varustettuna.

Tuotteemme voidaan maalata nykyaikaisessa maalaamossamme asiakkaan valitsemaan sävyyn joko jauhe- tai märkämaalauksella. Tämä paitsi kohentaa tuotteen ulkonäköä, myös parantaa kuumasinkityn teräsrakenteen ympäristörasitusten sietokykyä ulkoisia rasituksia (ilman epäpuhtaudet, kosteus ym.) vastaan.