vakiomallit-teras

Vakiomallit

Vakiomallistomme tarjoaa kattavan valikoiman standardipylväitä kaikenlaisiin puisto-, katu-, tie- tai aluevalaistustarpeisiin. Vakiovalaisinvarsia on saatavissa eri mittaisina yksi- ja kaksivartisina aina 4 metrin ulottumaan asti. Optiona pylväsrungot voidaan toimittaa varustettuna esimerkiksi standardilaipalla (esim. pysäköintitalojen kattokannet, kallioasennukset) ja pistorasian asennuslevyllä (jouluvaloasennukset ym.). Useimmat pylväsmallit on mahdollista saada myös kahdella kytkentäaukolla.

Tuotteet mitoitetaan, suunnitellaan ja valmistetaan kansainvälisen EN 40 -normin mukaan huomioiden paikalliset tuuli- ja maasto-olosuhteet. Pylväät ja valaisinvarret valmistetaan käyttäen korkealuokkaista alapiialueen terästä (Si + P ≤ 0,04 %), jolla saavutetaan kirkas ja tasavärinen sinkityspinta. Pylväät voidaan maalata nykyaikaisessa maalaamossamme asiakkaan valitsemaan sävyyn joko jauhe- tai märkämaalauksella. Tämä paitsi kohentaa tuotteen ulkonäköä, myös parantaa kuumasinkityn teräsrakenteen ympäristörasitusten sietokykyä ulkoisia rasituksia (ilman epäpuhtaudet, kosteus ym.) vastaan.

Erityisen suurelle rasitukselle altistuvat pylväät voidaan pinnoittaa termoplastisella Plascoat-pinnoitteella. Plascoat-pinnoite tarjoaa ensiluokkaisen korroosiosuojan lisäksi helpon puhtaanapidettävyyden ja esimerkiksi graffitit sekä tarrat on helppo poistaa. Myrkytön ja ympäristöystävällinen pinnoite soveltuu erinomaisesti esimerkiksi päiväkoti- ja leikkipuistokohteisiin alhaisen lämmönjohtavuutensa vuoksi.

kartiopylvaat