Sesonkiajan aukioloajat tehtaillamme.

Nokia-vetoisen LuxTurrim5G-ekosysteemin yhteistyö on edennyt vauhdilla koronapandemiasta huolimatta. Älykaupungin digitaalista alustaa kehittävä laaja yrityskonsortio on saavuttanut tärkeän virstanpylvään, kun sen keskeisin elementti, 5G-älypylväs on edennyt kehitysvaiheesta esikaupalliseksi tuotteeksi. Kyseessä on itse asiassa kokonainen älypylvästuoteperhe, joka pystyy vastaamaan kaupunkien moninaisiin tarpeisiin. Modulaarinen rakenne mahdollistaa erikokoiset pylväät, erilaisten laitteiden integroinnin ja tarvittavien digitaalisten palvelujen toteuttamisen käyttötarpeen ja -ympäristön mukaan. Yhteistyömalli tuotteen markkinoille tuontiin on parhaillaan työn alla.

Helsingin Olympiastadionille toimitettiin kymmenittäinen maalattuja rengas- ja taso-orrellisia mastoja aluevalaistukseen.

Tehomet on valittu mittavassa projektissa ratasähkö-, valaisin- ja liikennevalopylväiden toimittajaksi.

Referenssikuvagalleriamme on uudistettu entistä helppokäyttöisemmäksi.

Haemme Kangasniemelle energistä henkilöä vakituiseen tehtävään.

Tehometin 40-vuotishistoriikki on julkaistu!

Nokia-vetoinen yrityskonsortio tähtää kymmenien miljardien älykaupunkimarkkinoille. Juuri valmistunut ainutlaatuinen pilottiympäristö mahdollistaa uusien datapohjaisten palvelujen kehittämisen kaupunkien tarpeisiin niin Suomessa kuin maailmalla. LuxTurrim5G-ekosysteemin kehittämistä 5G-älypylväistä on rakennettu supernopea ja laajasti dataa keräävä ja hyödyntävä tieto- ja sensoriverkko Espoon Keraan. Nokian Espoon kampukselta Keran rautatieasemalle ulottuvaan älyreittiin kuuluu nyt 19 uutta 5G-teknologiaa käyttävää älypylvästä ja kaikkiaan n. 250 toisiinsa kytkettyä laitetta.

Tehomet suhtautuu vakavasti Koronaviruksen aiheuttamaan poikkeustilanteeseen.