Tehomet on valittu mittavassa projektissa ratasähkö-, valaisin- ja liikennevalopylväiden toimittajaksi.

 


 

Raide-Jokeri on Helsingin Itäkeskuksen ja Espoon Keilaniemen välille rakennettava pikaraitiolinja, jonka pituus on 25 km. Linjan rakennustyöt aloitettiin vuonna 2019 ja liikennöinti linjalla alkaa kesäkuussa 2024.

Tehomet on valittu mittavassa projektissa ratasähkö-, valaisin- ja liikennevalopylväiden toimittajaksi. Ratasähköpylväitä asennetaan linjalle n. 700kpl ja ne toimivat ns. yhteiskäyttöpylväinä yhdistäen samaan rakenteeseen ajoradan johtimien kannattimet sekä ajoradan valaistuksen.

Tehometilla on tämän suuruisten projektien läpiviennistä vahvat referenssit, viimeisimpänä Tampereelle rakentuva raitiotielinja. Tuotteiden laatu sekä asiakaslähtöinen toiminta puolsivat vahvasti Tehometin valintaa toimittajaksi hankkeeseen”. Kertoo Ratasähköpylväshankintojen vastaava Joonas Riikonen NRC Group Finlandilta.

”Liikennöintimäärien on ennustettu tuplaantuvan Raide-Jokeri linjalla vuoteen 2030 mennessä, määrän ollessa tuolloin 90000 matkaa vuorokaudessa. On kunnia olla mukana valtakunnallisesti merkittävässä infra –hankkeessa, jossa edistetään julkisen liikenteen käytön lisääntymistä ja jossa ympäristöarvot ovat jo suunnittelu- ja toteutusvaiheessa toiminnan keihäänkärki. Tehometille projekti on laajuudessaan mittava ja se työllistää oman väen lisäksi laajaa alihankintaverkostoa seuraavan kaksi vuotta.” toteaa Tehometin myyntipäällikkö Jukka Turunen.

 

Lisätietoa:

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Projektin sivut: 

https://raidejokeri.info/

 

 

Havainnekuva vuodelta 2017. Kuva: Raide-Jokeri