yritys-tehomet

TEHOMET LYHYESTI

Tehomet on Pohjoismaiden suurin metallisten ja puisten erikoisvalaisinpylväiden, valaisinvarsien ja mastorakenteiden valmistaja. Yritys on perustettu vuonna 1979 ja se on alusta lähtien toiminut Kangasniemellä. Vuonna 2005 perustettiin Viron Kiiun Tehomet Baltic vastaamaan erityisesti Baltian maiden kysyntää. Vuonna 2008 tuotevalikoima laajeni kattamaan dekoratiiviset ja ympäristöystävälliset puupylväät, kun Tehomet perusti modernin puupylvästehtaan Parikkalaan.

Tehometin markkina-alue kattaa Pohjoismaiden lisäksi koko Euroopan, erityisesti Ranskan, Iso-Britannian ja Baltian maat sekä välillisesti koko maailman. Tehometin pylväitä on viety muunmuassa sekä Yhdistyneisin Arabiemiirikuntiin, USA:han ja Uuteen-Seelantiin. Vahva osaaminen ja pitkäjänteinen tuotekehitystyö luo jatkuvasti uusia markkinoita ympäri maailman.

Tehomet ja amerikkalainen Valmont Industries yhdistivät voimansa keväällä 2007. Tehomet on nykyään osa valaisinpylväiden maailmanlaajuista markkinajohtajaa. Samalla tuotevalikoima kasvoi ja laajeni kattamaan esimerkiksi modernit alumiinipylväät sekä telekommunikaatio- ja voimalinjamastot.

Tehomet on palkittu Suomessa ja ulkomailla lukuisilla tuote- ja yrittäjäpalkinnoilla. Yritys tunnetaan myös taloudellisesti vahvana ja luotettavana kumppanina.